KONTAKTUJTE NÁS

KONTAKTUJTE NÁS

Základním pravidlem péče o nůž je utřít jej do sucha a používat jej pouze k řezání potravin.

Japonský nůž je vhodný pouze pro krájení potravin při pokojové teplotě, nelze s ním krájet mražené produkty a kosti. Důležitý je také výběr prkénka, nejlepší bude dřevěné nebo plastové. Při krájení nožem neotáčejte, protože může dojít k ulomení čepele.

Důležitým aspektem je také posouvání krájených výrobku z prkénka, např. do hrnce nebo pánve hřbetem nože, prodloužíte tak životnost a ostrost ostří.

Nerezová ocel je definována jako ocel s obsahem chromu (musí ho obsahovat alespoň 11%). 100% nerezové nože ale neexistují, a při nedostatečné péči mohou rezivět.

Nejčastěji se dopouštíme několika hříchů: mytí nožů v myčce nádobí, krájení mražených potravin, používání nože jako sekáčku na kosti, krájení na tvrdých površích jako je sklo nebo kámen.

Nejjednodušší způsob jak zboží reklamovat, je prostřednictvím zákaznického panelu nebo zasláním e-mailu na adresu:info@japan-knives.cz

VRÁCENÍ ZBOŽÍ

Při vrácení do 30 dnů se vrací plná částka.

DOPRAVA ČESKA REPUBLIKA A SLOVENSKO

Doprava zdarma při objednávce nad 1500 Kč

PODPORA

V případě dotazů nás kontaktujte +420 775 822 300