Kotori

Japonské nože Satake Kotori vyrobené z molybden-vanadové oceli s tvrdostí 56-58 HRC jsou ideální do každé kuchyně. Jsou odolné prosti korozí, trvanlivé, mají vynikající řezné vlastnosti a velmi snadno se brousí. Kuchyňské nože Satake Kotori mají klasický design se silnými čepelemi a nýtovanou rukojetí ze dřeva pakka, které se pro svou odolnost vůči vlhkosti a teplu používá velmi často. Nože Kotori snadno krájejí maso, ryby, zeleninu i ovoce. Jedná se o kombinaci funkčnosti a ušlechtilé povrchové úpravy.

Pokud je pro vás nejdůležitější kvalita, ale stejně důležité jsou i estetické vlastnosti vybraných výrobků, pak nože Satake Kotori nepochybně splní vaše očekávání. Hledáte univerzální šéfkuchařský nůž? Možná potřebujete nůž na krájení větší zeleniny? Možná hledáte nápad na dárek pro blízkou osobu? Série produktů Satake Kotori bude velmi dobrým řešením.